Svensexa

Att arrangera en minnesvärd svensexa är ganska enkelt. Det är bara att ta kontakt med oss på Stockholm Action Center. Vi har hjälpt till med att hålla oräkneliga svensexor fullt sysselsatta med spännande motoraktiviteter och annan action. Vi har blivit kallade "det perfekta svensexa stället".  Ja, det är alltid lika kul att kunna erbjuda brudgummen och hans vänner en riktigt bra dag hos oss.

Vår erfarenhet blir din resurs!

För förslag och pris, vänligen använd formuläret till höger.

 


Att tänka på vid svensexan

Ha ett planeringsmöte där ni går igenom så mycket som möjligt. Stressa inte med tidsplaneringen, är man ute hos oss kan man ofta göra flera aktiviteter vilket tar bort mycket av det onödiga resandet.

När man planerar svensexa...

så kommer ofta kaninjakten på tal... :)

Faktum är att det är kul att svida på honom denna dress. Inte minst i samband med paintball. Att låna denna är inget vi tar något extra för.

Många av våra aktiviteter kan kombineras med en paus, vi bistår er med grillar på vår altan och skulle vädret vara av sämre karaktär sitter ni säkert under tak! Att ni som kund har möjligheten att ta med egen mat och dryck påverkar självfallet välbefinnandet såväl som ekonomin på ett positivt sätt. Viktigt är att ta det lugnt med alkoholen, för er huvudperson och resten av sällskapet. Dagen är lång och ska vara ett minne för livet. OBS! Innan avklarad motoraktivitet har vi nolltolerans.

Efter att dagen med aktiviteter hos oss är avklarad kan det börja bli dags att göra sig ordning inför kvällen. Är det sommar så har vi en fin badsjö i närheten. Vi har också nära samarbete med Arnalids Spa inne på Birkagatan, se www.arnalids.se Här kan ni bubbla, basta och styla upp er inför kvällens utgång. Vi har också bra kontakter med diverse klubbar, vilket gör att vi alltid kan hjälpa er till rätt ställe och en smidig passage genom entrén.

Något vi ser allt mer öka bland våra svensexor...

är att inkludera våra fantastiska party-öar: Sandhamn eller Utö!

Det här förslaget är för kompisgänget som vill ha ett späckat dygn tillsammans! Har ni t.ex. på förmiddagen varit på vår äventyrspark i Huddinge/Gladö, fortsätt då raka vägen ut till Dalarö-brygga där våra stora segelbåtar väntar på att få segla ut er i vår fantastiska skärgård. Efter att lagt till för natten i gästhamnen i Sandhamn eller vid Utö så brukar man känna pulsen av att nu fortsätter det stora äventyret.

Mer om segling och party!

Förslag på heldagsarrangemang.

Vill ni göra lätt för er, låt oss föreslå en helhetslösning så får ni tid att tänka på övrigt!

Se våra aktivitetspaket>>>


Kontakta oss och berätta vad ni tänkt er, så får du ett förslag på ett aktiviteter och ett pris. Klicka här>>>

 

 

Tillbaka till våra aktivitetspaket

Senaste på Instagram:

Ni är välkomna att använda formuläret nedan för att göra en offertförfrågan. Svara på frågorna så gott det går och specificera så bra ni kan så blir det enklare att ge er ett förslag med pris. Om vi behöver ytterligare information så kontaktar vi er via, antingen mobilnumret eller mejladressen som ni angivit.


 

Byt formulär om du vill:

Boka en aktivitet

Boka ett aktivitetspaket

Kontakta oss om annat


OBS! Fälten nedan med en * måste fyllas i.

Köp presentkort

Go to top