Företagsaktiviteter

Företagsbokningarna är, så klart som alla bokningar, oerhört viktiga för oss! Det som gör företagsbokningen extra spännande är att koncept, önskemål och inte minst att storleken på gruppen kan variera avsevärt. Ibland så enkelt som att några kunder vill komma ut och pröva på att köra folkrace och inget mer. Ibland är det en stor företagsaktivitet där vi pratar om sextio- hundra deltagare i en motorkamp. Vi har höga krav på logistik och våra scheman, att alla deltagare under arrangemanget känner sig verksamma! Självfallet kan vi ombesörja med transport, fika, konferens, spa/relax och middag. Sedan länge samarbetar vi bara med företag som ställer minst lika höga krav på sig själva som vi gör! Vår grundinställning där vi ser varje företagsgrupp, varje tillfälle som unikt gör att våra kunder ofta kommer tillbaka till oss, vilket självklart är vårt bästa betyg.Tveka inte att kontakta oss och beskriv vad ni tänkt er, så får du ett förslag på ett aktivitetsprogram och en offert. Använd gärna formuläret till höger!


Folkrace, bastubad & middag

Folkrace med provlopp, två tidsheat och finaler. - Transport mellan motorbana och Balingsholm Herrgård (10 min). - Tillgång till bastu och dusch i relaxen. - 3-rättersmiddag och dryck. Skulle ni vara fler än tjugo personer så rekommenderar vi samma upplägg men att ni kör arrangemang ”motorkampen” tre aktiviteter - folkrace, 4-hjuliga mc och crazycar gående parallellt för att flera av deltagarna ska vara aktiva samtidigt. För meny, frågor eller reservation av tid, ring eller skicka en bokningsförfrågan.

Tips! Ett par av våra aktiviteter så som paintball, 4-hjuliga mc och segling kan vi göra mobilt. Dvs. vi kommer till er

 

Folkrace, bastubad & middag, enligt beskrivning ovan, begär offert!

Tillbaka till våra aktivitetspaket

 

Senaste på Instagram:

Ni är välkomna att använda formuläret nedan för att göra en offertförfrågan. Svara på frågorna så gott det går och specificera så bra ni kan så blir det enklare att ge er ett förslag med pris. Om vi behöver ytterligare information så kontaktar vi er via, antingen mobilnumret eller mejladressen som ni angivit.


 

Byt formulär om du vill:

Boka en aktivitet

Boka ett aktivitetspaket

Kontakta oss om annat


OBS! Fälten nedan med en * måste fyllas i.

Köp presentkort

Go to top