Segling för Möhippor och Svensexor

Det här är alternativet för kompisgänget som vill ha ett späckat dygn tillsammans! Har ni t.ex. på förmiddagen varit på vår äventyrspark i Huddinge/Gladö, fortsätt då raka vägen ut till Dalarö-brygga. Här väntar våra stora segelbåtar på att få segla ut er i vår fantastiska skärgård.
Väl i gästhamn, i Sandhamn eller vid Utö, lägger vi till för natten. Nu brukar pulsen börja kännas av, förväntningar på en riktigt kul kväll. I båtarna finns det stora kylskåp för medhavd förtäring, rymmer så väl dricka som mat. Om man vill äta gott ombord finns all köksutrustning plus grillar att låna! Om vi räknar med två båtar, dvs. upp till 14 personer så infattar det även boende ombord för 6-8 personer. Resten bokar man in i lokala alternativ, men det gäller att ni gör detta tidigt då boende i Sandhamn eller på Utö är begränsat, fråga oss om ni behöver mer info om boende!

Båtarna finns er tillhanda hela dygnet.

Det är underbart att ombord ordna med en liten förfest eller bara hänga, lyssna på musik och socialisera. Dagen efter, brukar börja med en stilla frukost innan vi åter igen hissar segel och sätter stäven mot Dalarö, vilket ofta gör susen för trötta skallar! Två båtar ett dygn som infattar det vi beskriver ovan kostar endast 16 000 kronor. Inga extra avgifter eller dolda kostnader. Två båtar rymmer som sagt max 14 pers och 6-8 pers sovande i hytter. Vill ni lägga till fler båtar så kostar detta 4000 kronor per båt. Vilket även inkluderar minst 2-4 sovplatser per båt.

Ring eller mejla så pratar vi mer om det här alternativet.

 

Senaste på Instagram:

Ni är välkomna att använda formuläret nedan för att göra en offertförfrågan. Svara på frågorna så gott det går och specificera så bra ni kan så blir det enklare att ge er ett förslag med pris. Om vi behöver ytterligare information så kontaktar vi er via, antingen mobilnumret eller mejladressen som ni angivit.


 

Byt formulär om du vill:

Boka en aktivitet

Boka ett aktivitetspaket

Kontakta oss om annat


OBS! Fälten nedan med en * måste fyllas i.

Go to top